Cxense Display

Tobias Larsen

​Naprapat


En Naprapattime består første gangen av en konsultasjon, diagnostisering og behandling i samråd med deg som pasient.
Jeg gir rådgivning i forhold til hvilke teknikker som jeg som terapaut vil bruke og som gir best effekt og sammen finner vi en skreddersydd løsning som passer nettopp deg best. En naprapattime varer første gangen 45 minutter og videre besøk 30 minutter.

Med de mange og forskjellige behandlingsteknikkene finnes det mange veier til et resultat, og sammen finner vi den beste lösningen for deg!

Naprapati

Naprapati innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd og muskler. Behandlingen bygger på ortopedisk medisin kombinert med god kunnskap om bevegelsesapparatets oppbygning og funksjon. Denne tanken ligger til grunn for naprapatien og kan betegnes som selve kjernen. Ordet naprapati betyr å korrigere årsak til lidelse.

Naprapatene gir manuell behandling av muskel- og leddplager. Naprapatene er i stor grad engasjert i klinisk arbeid med direkte pasientbehandling og er selvstendige i diagnostikk, undersøkelse, behandling og forebygging av biomekaniske feilfunksjoner og smertetilstander i muskel- og leddsystemet.

Naprapater er i dag den største gruppen innen avansert manuellmedisin i Norden. I Norge, Sverige og Finland finnes det drøyt 1700 yrkesaktive naprapater. I dag er det over 400 naprapater i Norge. Alle er medlemmer i Norges naprapatforbund (NNF) og i tillegg registrert i registeret over alternative utøvere i Brønnøysundregisteret. I Sverige er det Svenske naprapatforbundet naprapatenes organisasjon og i Finland er det tilsvarende finsk naprapatforbund. Det er også en felles organisasjon, IFONA.

Empressium/Utdannelse

4 års høgskoleutdannelse i Stockholm til Naprapat.
3-årig bachelor utdannelse i Idrett-fysisk aktivitet og helse.
Personlig trener.

Hjertestarter-kurs.
Livredningskurs.
4 år som vikar i hjemmesykepleien.
Medisinkurs.
Send melding
Mitt navn er
Telefon
Epost
Hva ønsker du å formidle?
Send melding


Mandag-fredag
08:00 - 17:00
 
Telefontid
08:00 - 22:00

Telefon
412 86 525
 
Epost

Wilhelmsen House AS 
Halfdan Wilhelmsens Allé 22
3116 Tønsberg
+47 97 13 50 00

post@wh.no
912 999 688 MVA 

     
Excellent
Rated By guests
8.4
Wilhelmsen House
HotelsCombined
ÅPNE DØRER:* 07:00 - 17:00 (09:00 - 16:00 lørdag, 09:00 - 15:00 søndag)   -   INNSJEKK fra kl: 15:00   -   UTSJEKK senest kl 11:00.
* Adgang utenom åpningstid krever kode til hoveddør tilsendt samme dag som innsjekk. 
* Les om våre personvernsregler her og våre avtalevilkår her
System provided by GetShop AS - www.getshop.com