wh rom

Romantisk staycation i Tønsberg

Høsten er en liten mellomstasjon å hvile på før det omsider bærer av sted mot førjulstid. Det blir gradvis kaldere og mørkere, så la oss gjøre helgene varmere og lunere. Vi har noen forslag til hva byen har å by på, så inviter med en du er glad i, enten det er en venn eller kjæreste og book ditt opphold hos oss.

13:00 
Tidlig innsjekk

WH Lounge

14:00
En britisk Afternoon tea på Klubben hotell i nyoppussede lokaler. Her serveres fingersandwicher og søte delikatesser sammen med noe godt i glasset. 

16:00
Shopping i byens historiske gater finnes et stort utvalg av butikker. Blant annet nydelige interiørbutikker Mowe Interiør og Palma. På utkikk etter høstklær? Karoline Mote og Klara. Og for de minste kan vi anbefale Klesskapet og Sprell.

20:00
Alma Restaurant tilbyr både fisk, skalldyr, deilige kjøttretter & mye annet godt. Alma bruker kun de beste råvarer & lager alt fra bunn med kjærlighet!

Alma Restaurant

22:00
For å virkelig sette stemningen, anbefaler vi en svipptur innom Barkaden, her tilbys smakfulle cocktails og klassiske spill. 

23:00 
Ønsker man en rolig avslutning på kvelden kan vi anbefale Lille Havariet Pianobar. Og for de som ønsker en pulserende avslutning er Foyn bar og nattklubb et godt alternativ.

Foynhagen

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Book ditt neste opphold i Tønsberg hos oss

BOOKING
Få siste oppdateringer

Abonner på nyhetsbrev og få vite om kampanjer først.

Ikke noe tull. Kun tips og fordeler om booking hos WH.

Følg oss

WH

Lignende artikler

Påsken er rett rundt hjørnet

Ikke planlagt noe? Påske med bølgeskvulp, hageåpning og en forsmak på sommerlivet i TønsbergVi anbefaler Tønsberg i påsken! Se alt som skjer i Vestfold i

Redd mat – spar planeten

Dette er mottoet til Too Goog to Go som drømmer om en verden uten matsvinn. Mer 1/3 av all mat kastes og så langt er