Langtidsleie for privat og bedrift

Føl deg som hjemme

Bo hos oss når du eller dine ansatte er på jobbreise. Vi har personlig oppfølging med en dedikert kontaktperson hos oss, som passer på at alt er i orden for deg og dine. Bo så lenge du vil 

Bli lenger. Betal mindre.

Bedriftsavtale

Bo hos oss når du eller dine ansatte er på jobbreise. Vi har personlig oppfølging med en dedikert kontaktperson hos oss, som passer på at alt er i orden for deg og dine.

Er du mye på jobbreise eller mye på farta i profesjonelle sammenhenger? Hos Wilhelmsen House tilbyr vi bedriftsavtale for deg som trenger et hjem når du er på farta. Wilhelmsen House leier ut hjemmekoselige leiligheter med både kjøkken og bad som ligger sentralt i Tønsberg. Her kan du velge om du vil lage frokosten selv eller  kjøpe i kafeen om du ønsker det.  Vi vasker rommet for deg når det trengs.
God blanding av å bo hjemme og på hotell.

Vi har også møterom tilgjengelig til 8 personer med tilgang til 75 tommers flatskjerm med kamera for teams møter. Her er det også muligheten for å få servert mat, drikke, bakst og kaffe under møte.

Ta kontakt med Wilhelmsen House via telefon 97 13 50 00 eller send en e-post til post@wh.no.

Om rommene

Alle rommene i Wilhelmsen House er nye og inneholder det du trenger for en behagelig overnatting. 
Når du bor hos oss kan du komme og gå som du vil, alt du behøver er koden til døren.

WH Café

Vår helt egen café på huset har et rikt utvalgt av mat og drikke med bakverk, lett tapas, sushi, smørbrød, salater, varm sandwich, kaker, kaffe og kalde drikker. Vi har skjenkebevilling og har åpent alle dager i uken.

Kontakt oss om langtidsleie for en tilpasset løsning