Langtidsleie av leilighet

Kontakt Anette på telefon 97 13 60 00 eller send e-post til anette@wh.no

Bedriftsavtale

Bo hos oss når du er på jobbreise

Er du mye på jobbreise eller mye på farta i profesjonelle sammenhenger? Hos Wilhelmsen House tilbyr vi bedriftsavtale for deg som trenger et hjem når du er på farta. Wilhelmsen House leier ut hjemmekoselige leiligheter med både kjøkken og bad som ligger sentralt i Tønsberg. Her kan du velge om du vil lage frokosten selv eller  kjøpe i kafeen om du ønsker det.  Vi vasker rommet for deg når det trengs.
God blanding av å bo hjemme og på hotell.

Vi har også møterom tilgjengelig til 8 personer med tilgang til 75 tommers flatskjerm med kamera for teams møter. Her er det også muligheten for å få servert mat, drikke, bakst og kaffe under møte.

Ta kontakt med Wilhelmsen House via telefon 97 13 50 00 eller send en e-post til post@wh.no.

Prosjektarbeidere med for fast base?

Adgang utenom åpningstid krever kode til hoveddør tilsendt samme dag som innsjekk. 

Booking

Bestill rom på www.wh.no, få kodenøkkel på SMS og e-post.

Wilhelmsen House er respesjonsfritt og har automatisert inn- og utsjekk. Du vil motta koden til rommet ditt den dagen du skal flytte inn hos oss.

Om ditt opphold er av kortere eller lengre varighet, skal det være en behagelig opplevelse for deg som gjest. Alle våre rom er utstyrt med sengetøy, håndklær, tv og gratis wi-fi.

Om du booker et opphold som varer mer enn en natt, så har vi vask av rom hver 5. dag, der sengen blir skiftet på og alle håndklær blir byttet ut.

Vi har stor parkeringsplass rett utenfor Wilhelmsen House, med parkering mot betaling.