Julehandel i Tønsberg med overnatting

I julen er Tønsberg belyst med mange tusen julelys for å lyse opp i den mørke tiden, gater og vinduer blir vakkert julepyntet. På torvet er julegrana tent, det er konsert og selvfølgelig torghandel med lokale leverandører, kunstnere og håndverkere.

Butikkene i sentrum holder kveldsåpent til kl 20.00, så du kan rusle gjennom byens gater og nyte synet av tusen julelys, duftene av jul og ta en velfortjent pause i en av byens restauranter eller caféer. Butikkene og sentrum byr på forskjellige aktiviteter, så vi kan garantere for en hyggelig julehandel her i Tønsberg.

Og etter en frisk julehandel kan du komme tilbake til Wilhelmsen House og varme deg foran peisen i loungen, kose deg med deilig bakverk og en god varm kopp kaffe fra WH Café.

På huset har vi også en frisør og negl- og vippedesigner slik at du er klar for julebordsesongen.

Book rom nå for å oppleve Tønsberg belyst med tusen julelys.

Book ditt neste opphold i Tønsberg hos oss

BOOKING
Få siste oppdateringer

Abonner på nyhetsbrev og få vite om kampanjer først.

Ikke noe tull. Kun tips og fordeler om booking hos WH.
RELATERT

Lignende artikler

WH CAFÉ INVITERER TIL JULEMARKED

Når mørket senker seg over byen, og gatebelysningen igjen lyser opp mørke gater da vet man at julen nærmer seg. WH Café vil gjerne invitere

Tid for å booke julebord

Nå er tiden inne for å finne det perfekte steder for årets julebord! Å finne riktige lokaler er en forutsetning for et vellykket julebord, og