Høsten i Tønsberg 2022

høstblader

Ferien over og ingen planer?

Kan vi friste med med en overnattingstur til Tønsberg? Om det er ferie med familien, med vennegjengen eller et romantisk avbrekk så har Tønsberg mye å by på selv om det er høst! Opplev sterke naturkreftene på Verdens ende, og se slottsfjell bade i vakkert lys fra solnedgangen, blant mye mer.

Booker du rom hos oss, får du lune rom og en lounge med peis som gir deg varmen tilbake etter en høstlig vandring i Tønsberg by.

Varm deg i vår café

I uke 40 – 41 serverer vår egen Café WH valgfri bolle & kakao til kroner 60, og deilige donuts med forskjellig topping til kroner 30 blant masse annet godt.

Les mer om Café WH her

Høstferieverksted og borggårdsfest på Haugar

Søndag 16. oktober kl. 11 – 16 inviterer Haugar kunstmuseum til høstferie-verksted. Her kan du bli med på åpent kunst-verksted og forskjellige andre aktiviteter. 

Les mer her

Book ditt neste opphold i Tønsberg hos oss

BOOKING
Få siste oppdateringer

Abonner på nyhetsbrev og få vite om kampanjer først.

Ikke noe tull. Kun tips og fordeler om booking hos WH.
RELATERT

Lignende artikler

WH CAFÉ INVITERER TIL JULEMARKED

Når mørket senker seg over byen, og gatebelysningen igjen lyser opp mørke gater da vet man at julen nærmer seg. WH Café vil gjerne invitere

Tid for å booke julebord

Nå er tiden inne for å finne det perfekte steder for årets julebord! Å finne riktige lokaler er en forutsetning for et vellykket julebord, og