Ingrid Schwer Ravn

Kosmetisk Sykepleier

ESTETISK BEHANDLING MED BOTULINUMTOXIN TYPE A (BOTOX):

MEDISINSKE BOTOXBEHANDLINGER:

Botox reduserer midlertidig muskelens evne til å trekke seg sammen ved å hindre frigjøring av acethylcolin i nervesynapsene og dermed blokkerer videreføring av nervesignaler til musklene. Virkningen er midlertidig, varighet ca. 3-4 måneder.

FILLER BEHANDLINGER

Glatte ut fine linjer:
Nasolabiallinjer
Marionettelinjer
Filler er en gele bestående av hyaluronsyre, et stoff som allerede finnes i kroppen. Hyaluronsyren trekker til seg og binder fuktighet i huden.

Filler brukes for å glatte ut fine linjer, ujevnheter, skape symmetri, gjenopprette volumtap og forsterke konturer i ansiktet, som lepper og kinnben. Effekten varer fra 4-6 måneder, mens noen behandlinger kan vare fra 12-helt opp til 18 måneder, avhengig av hvilket produkt som brukes og område som behandles.

MESOTERAPI

Mesoterapi er en behandling bestående av hyaluronsyre laget for å gjenvinne hudens glød, volum, farge og fuktighet. Behandlingen bidrar til økt produksjon av collagen og elastin og har over tid effekt på fine linjer og rynker. En vitaminboost for huden!

Behandlingen utføres med en tynn nål med flere små lette stikk i hudens overflate som gir huden spenst og glød. Effekten sees med det samme, men har best effekt etter noen uker.
Det anbefales å gjenta behandlingen tre ganger med ca tre ukers mellomrom for optimalt resultat.

MESOTERAPI

Aqua gold er en type mesoterapi.  Aqua Gold, også kjent som “The golden cocktail” eller “Botox facial” er det nyeste innen medisinsk hudpleie. Dette er en behandling satt sammen av hyaluronsyre, mesoterapi, vitaminer og små doser botox, som gir en fantastisk glød, minsker fine linjer og porer I ansiktet. Coctailen kan også tilsettes pigmentdempende serum, alt etter kundens ønske og behov.

Aqua gold ampullen har syltynne nåler belagt med gull, som stemples 0,6 mm ned i huden, akkurat dypt nok for å gi huden den boosten den trenger til å gløde og få tilbake spenst og ungdommelighet.

Ingrid Schwer Ravn

Ingrid er utdannet sykepleier ved høgskolen i Oslo fra 2011. Hun er ansatt på sykehuset i Vestfold
(SIV) der hun jobber som slagsykepleier ved nevro/geriatrisk avdeling. Hun har videreutdanning
innen akutt slagbehandling og rehabilitering ved HIBV fra 2015 og en videreutdanning
innen estetisk medisin og grunnleggende injeksjonsbehandling ved Amabilis Academy fra 2018.
Ingrid utfører estetiske og medisinske injeksjonsbehandlinger med botox, filler og mesoterapi.
Hun er tilstede på Wilhelmsen House 2-3 dager i uken eller etter nærmere avtale.