Wilhelmsen House Guide

Historie

Wilhelmsen House holder til i det ærverdige elevhjemmet for utdanning av sykepleiere. Huset ble gitt i gave av Halfdan og Ragnhild Wilhelmsen i 1926.

Elevhjemmet ble en viktig forutsetning for utvidelsen, driften og utviklingen av Sykehuset. En stund var planen å rive bygningen til fordel for parkeringsplasser, noe som tente engasjementet til svært mange i Tønsberg.

I 2015 ble Wilhelmsen House Apartments og 49 nyoppusset rom realitet. Fortsatt kan vi si at huset er et godt sted å bo, slik det tidligere var for studentene.

Bygget vårt

Wilhelmsen House består av 49 rom. Her finnes studio leiligheter og familierom, de fleste med kjøkken. Alle rommene våre er innredet i klassisk stil, og er fullt møblerte. Det er godt tilrettelagt for arbeid med wifi. Vi ønsker deg velkommen for et døgn, eller et år.

WH Café

WH Café åpnet dørene sine i 2019. Alle produktene er av høy kvalitet, tilgjengelig for kundene våre hver eneste dag. I caféen finnes deilige smaksopplevelser som frokost, lunsj og kaker. Det anbefales å smake på vårt store utvalg av deilig nykvernet kaffe og te. Caféen har skjenkebevilling, og siste torsdag hver måned er det Afterwork med nye retter.

WH café har en koselig hage utendørs med mange sitteplasser. Inne er lobbyen delt opp med forskjellige soner med en stor lun peis. Caféen har rolig og uformell atmosfære som passer for både voksne og barn.

Frokost serveres i WH café:
07:00-10:00 ukedager
08:00-11:00 helger

Fasiliteter

Møterom
Vi har møterom til 8 personer. Her kan du få servert mat og drikke fra WH Cafè. Ønsker du et større møterom kan vi tilby konferanserom i ulike størrelser med lunsj og middagsservering hos URO Haugar. Kontakt oss om du ønsker detaljert informasjon.

Treningsrom
Vi har treningsrom disponibelt for våre gjester. Treningsrommet ligger ved heisen i underetasjen. Ta med eget håndkle.

Vaskerom
Et velutstyrt vaskerom står tilgjengelig til disposisjon i underetasjen. Her finnes det to vaskemaskiner, en tørketrommel og strykestasjon.. Husk å ta med vaskepulver.

Parkering
Wilhelmsen House tilbyr parkering mot betaling i p-automat 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Vi har 3 ladestasjoner langs fasadeveggen mot øst.

Satser:
25kr pr time
150kr pr døgn.
250kr for lading av elbil.

Velvære
I underetasjen på Wilhelmsen House holder flere aktører innenfor helse og velvære til. Her finner du blant annet:

Frisørsalong House of Hair
+47 33 69 79 79

Negl- og vippedesign
+47 48 38 67 08

 

Miljø og bærekraft

Vår generasjon har høye forventninger når det kommer til å verne miljøet, og Wilhelmsen House tar klima alvorlig. Vi ønsker å bidra ved å redusere vårt fotavtrykk ved å kaste mindre, bruke mindre energi, og sørge for at varer til og fra hotellet blir så kort som mulig.

Visste du at 1/3 av all mat blir kastet? Matsvinn er en av de største miljøutfordringene vi har. Wilhelmsen House er opptatt av å finne en god balanse ved å kunne tilby fersk mat samtidig som vi unngår matsvinn. WH Café har samarbeider med Too Good to Go, sammen passer vi på at hvert eneste bakverk kommer til glede.

Når du bor hos oss vasker vi rommet hver 5. dag innenfor et langtidsopphold. Dette gjør vi for å spare forbruk og for å reduserer fotavtrykket vårt i miljøet. Ønsker man oftere vask er det bare å si ifra.

Aktiviteter i Vestfold

Vestfold oppleves for mange som en stor aktivitetspark da det er kort vei til de ulike opplevelsene.

● Ridetur og alpakka vandring på Verdens Ende, Tjøme. Bli kjent med nysgjerrige og glade dyr i nydelig omgivelser med lukten av brusende sjø og hav.

● Test ut klatre ferdighetene dine på Høyt og Lavt i Svarstad. Dette er skandinavias største klatrepark, med 261 elementer fordelt på 16 løyper for både store og små. Det finnes også en innendørs klatrehall som heter Høyt under taket som er en 10 biltur fra Wilhelmsen House.

● Fly litt ekstra høyt i høst hos Gravity, 3000kvm innendørs trampoline park.

● Kyststiene i Vestfold er en fantastisk opplevelse i nydelige omgivelser. Hva med
kyststien på Verdens ende med fritt syn mot horisonten? Eller en kort lokal tur rundt
Slottsfjellet?

● Badestrender: Ringshaug stranda, Skallevold stranda, Fjærholmen

Sulten?

Tønsberg har mange lokale restauranter. Hvis du er usikker på hva du har lyst på, kan vi anbefale en kort spasertur ned mot brygga, på veien vil du se mange koselige restauranter.

● La pergola på Brygga serverer nydelig italiensk mat med fersk foccacia i fine omgivelser.

● Esmeralda serverer byens beste pizza.

● Kverneriet Hjemmelagde hamburgere og fries, servert i et av byens fineste lokaler rett
ved Brygga.

● The sense serverer moderne asiatisk mat med god vibe, med byens beste nattklubb
vegg i vegg.

● Huset Restaurant tilbyr knallgod mat, good vibes og masse spill i en hyggelig atmosfere. En variert meny som er basert på gode porsjoner med inspirasjon fra hele verden, og oppdateres jevnlig. Kom som du er!

● Spennende og tradisjonell indisk smaksopplevelse midt i Tønsberg by New Taj Mahal

Kontakt

Daglig leder Anette Aale
anette@wh.no
+47 97 13 60 00

Aleksander Boutenko
Backoffice & WH café
post@wh.no
+47 97 13 50 00

www.wh.no

Stay up to date on our social media channels:
@WilhelmsenHouse