FAQ - Ofte stilte spørsmål

Bestillingen må være registrert og betalt innen kl 23.58

Korttidsopphold kan avbestilles vedelagsfritt senest 24 timer før ankomst.
Opphold på 30-90 dager må avbestilles senest 7 dager før ankomst.
Bestillinger over 90 døgn må avbestilles 14 dager før ankomst. 

JA. For å få adgang til Wilhelmsen House og ditt rom må betaling være gjennomført. Vi tar ikke imot kontanter. Ved betaling med kort på stedet så må dette avtales på forhånd.

Kode til ditt rom blir sendt ut mellom kl 14 og kl 15 den dagen du skal ankomme.

Nei, vi har kun ansatte på kontoret i huset mellom 08.00-16.00 i ukedagene, men ring oss gjerne på 971 35 000 og tast 5 om det er noe du lurer på.

Ja, vi har parkering mot betaling rett utenfor Wilhelmsen House (25 kr pr time og 125 kr pr døgn). Her finnes også ladestasjon for el-bil. Innkjøring på baksiden av huset.

WH ligger rett ovenfor sykehuset i Vestfold. 5 minutter fra jernbanen og busstasjonen i Tønsberg.

Ja, bare send en mail til post@wh.no, så utvider vi oppholdet ditt og sender deg en betalingslink.

Ja det har vi. Koden er wh.

Nei, vi har dessverre ikke ekstra senger på Wilhelmsen House. Alle rom er utstyrt med 150cm dobbeltseng.

JA , vi setter gjerne inn en reiseseng. Dette koster 199 kr.

Nei, vi har ikke restaurant men et lite koselig bakeri. Her kan man kan kjøpe frokost og lunsj + kaker og kaffe hver dag. Se åpningstider og meny her.

Vi har desverre ingen handicaptilpassede rom/leligheter, men du må gjerne ta kontakt med oss (post@wh.no eller ring 971 35 000 og tast 5) da det kan være leligheter som er tilpasset ditt behov.

Nei, husdyr er ikke tillatt på Wilhelmsen House

Ja, kontakt oss på mail post@wh.no og fortell oss hva du ønsker. Kostnaden er 150 kr.

Ja det gjør vi. Ta kontakt på post@wh.no

Alle rommene er utstyrt med sengetøy og håndklær, hårføner, såpe og toalettpapir.  Rom med minikjøkken har alt av kjøkkenredskap og glass/tallerkner/bestikk/stekepanne og kjeler. Gjestene har fri tilgang til vaskerom i kjelleren der det står to vaskemaskiner, en tørketrommel og en strykestasjon til fri disposisjon. Våre gjester trener også gratis på treningsstudioet i kjelleren.

Ja det er det. Bor du en natt så er det utvask inkludert. Bor man 2 netter + vil rommet vaskes hver 5. dag. Sengetøy og håndklær byttes og rommet vaskes. Skulle du/dere behøve ekstra håndklær før vasken den 5. dagen,  så ta kontakt på post@wh.no