wh rom

Romantisk staycation i Tønsberg

Høsten er en liten mellomstasjon å hvile på før det omsider bærer av sted mot førjulstid. Det blir gradvis kaldere og mørkere, så la oss gjøre helgene varmere og lunere. Vi har noen forslag til hva byen har å by på, så inviter med en du er glad i, enten det er en venn eller kjæreste og book ditt opphold hos oss.

13:00 
Tidlig innsjekk

WH Lounge

14:00
En britisk Afternoon tea på Klubben hotell i nyoppussede lokaler. Her serveres fingersandwicher og søte delikatesser sammen med noe godt i glasset. 

16:00
Shopping i byens historiske gater finnes et stort utvalg av butikker. Blant annet nydelige interiørbutikker Mowe Interiør og Palma. På utkikk etter høstklær? Karoline Mote og Klara. Og for de minste kan vi anbefale Klesskapet og Sprell.

20:00
Alma Restaurant tilbyr både fisk, skalldyr, deilige kjøttretter & mye annet godt. Alma bruker kun de beste råvarer & lager alt fra bunn med kjærlighet!

Alma Restaurant

22:00
For å virkelig sette stemningen, anbefaler vi en svipptur innom Barkaden, her tilbys smakfulle cocktails og klassiske spill. 

23:00 
Ønsker man en rolig avslutning på kvelden kan vi anbefale Lille Havariet Pianobar. Og for de som ønsker en pulserende avslutning er Foyn bar og nattklubb et godt alternativ.

Foynhagen

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Book ditt neste opphold i Tønsberg hos oss

BOOKING
Få siste oppdateringer

Abonner på nyhetsbrev og få vite om kampanjer først.

Ikke noe tull. Kun tips og fordeler om booking hos WH.

Følg oss

WH

Lignende artikler

Førjulstemning i Tønsberg

Vinteren sniker seg innpå, og før vi vet ordet av det er det jul! Wilhelmsen House ønsker å invitere alle nære og kjære på en

wh rom

Romantisk staycation i Tønsberg

Høsten er en liten mellomstasjon å hvile på før det omsider bærer av sted mot førjulstid. Det blir gradvis kaldere og mørkere, så la oss

«Mette is here» besøkte WH

Mette er en reise- og livsstil-fotograf med godt til øye til design og flotte bilder. Hun tilbrakte nylig noen netter hos oss og skriver blant