wh rom

Romantisk staycation i Tønsberg

Høsten er en liten mellomstasjon å hvile på før det omsider bærer av sted mot førjulstid. Det blir gradvis kaldere og mørkere, så la oss gjøre helgene varmere og lunere. Vi har noen forslag til hva byen har å by på, så inviter med en du er glad i, enten det er en venn eller kjæreste og book ditt opphold hos oss.

13:00 
Tidlig innsjekk

WH Lounge

14:00
En britisk Afternoon tea på Klubben hotell i nyoppussede lokaler. Her serveres fingersandwicher og søte delikatesser sammen med noe godt i glasset. 

16:00
Shopping i byens historiske gater finnes et stort utvalg av butikker. Blant annet nydelige interiørbutikker Mowe Interiør og Palma. På utkikk etter høstklær? Karoline Mote og Klara. Og for de minste kan vi anbefale Klesskapet og Sprell.

20:00
Alma Restaurant tilbyr både fisk, skalldyr, deilige kjøttretter & mye annet godt. Alma bruker kun de beste råvarer & lager alt fra bunn med kjærlighet!

Alma Restaurant

22:00
For å virkelig sette stemningen, anbefaler vi en svipptur innom Barkaden, her tilbys smakfulle cocktails og klassiske spill. 

23:00 
Ønsker man en rolig avslutning på kvelden kan vi anbefale Lille Havariet Pianobar. Og for de som ønsker en pulserende avslutning er Foyn bar og nattklubb et godt alternativ.

Foynhagen

Book ditt neste opphold i Tønsberg hos oss

BOOKING
Få siste oppdateringer

Abonner på nyhetsbrev og få vite om kampanjer først.

Ikke noe tull. Kun tips og fordeler om booking hos WH.
RELATERT

Lignende artikler

God jul og godt nytt år!

Vi vil gjerne takke alle dere som har bodd hos oss og følger oss, og håper dere vil fortsette med å sove hos oss og