hurtigbat.-foto-fra-farder-kommune

Båttur i Tønsberg Skjærgård

Vestfold har mange rute- og charterbåter som kan ta deg på flere båtturer i skjærgården. Visitvestfold.com har samlet informasjon om de ulike båtturene som blant annet:

Båttur til Bolærne 

Bolærnebåten går fra Kanalveien på østsiden av kanalbroen i Tønsberg. Båten tar deg både til Vestre og Østre Bolærne. Båten går i rute fra 9. april til 12. september. Oppdag historien til Bolærne og den fantastiske utsikten på tur rundt øyene.

Fra 19. juni til 8. august kjører Bolærnebåten båtrute fra Verdens ende/Havna hotell/Engø kai til Bolærne. Denne ruten korresponderer med Bolærneruten som går fra/til Kanalveien i Tønsberg. 

Tur til Husvik 

Ole III går fra Husøya til Husvik. Den går hver dag hele sommeren fram til midten av september etter behov. Ring eller kontakt skippern i bua. Ferjeturene er gratis.

Tur til Veierland 

Jutøya ferjeforbindelse tar deg til Veierland fra enten Tenvik på Nøtterøy eller Engø i Sandefjord. Fergeturen tar ca. 15 minutter. Veierland er en bilfri øy med herlig turterreng. Stopp innom Dagros kafè eller hos Villa Veierland på øya for et godt måltid.

Øyhopping mellom Helgeroa og Langesund

Helgeroafergene tar deg med på øyhopping i skjærgården mellom Helgeroa og Langesund fra juni til august. Fergen går ruten Helgeroa – Stokkøya- Arøyne – Siktesøya – Langøya – Langesund. 

Skjærgårdscruise rundt Nøtterøy

DS kysten seiler fra Tønsberg brygge i sommersesongen. Turen går rundt Nøtterøy og tar ca. 4 timer. Det kan forhåndsbestilles mat til turen og kjøpes kioskvarer, is og drikke ombord.  

Les mer på https://www.visitvestfold.com/no/artikler/battur-i-skjargarden/ og se deres oversikt.


Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Book ditt neste opphold i Tønsberg hos oss

BOOKING
Få siste oppdateringer

Abonner på nyhetsbrev og få vite om kampanjer først.

Ikke noe tull. Kun tips og fordeler om booking hos WH.

Følg oss

WH

Lignende artikler

Sommer i Tønsberg 2022

Nå er endelig sommeren her og vi åpner utebaren i hagen for sesongen. Som gjest hos oss har du tilgang på en stor og fin

Påsken er rett rundt hjørnet

Ikke planlagt noe? Påske med bølgeskvulp, hageåpning og en forsmak på sommerlivet i TønsbergVi anbefaler Tønsberg i påsken! Se alt som skjer i Vestfold i